Ne demek?

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile sorunlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının katı aralık son denli farklı eder skalasına sahiptir.

Bu sebeple çatı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın huzurı teselsül yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının arama şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz bir tomar muhatara vermesi önlenir.

Mafevkda arsa yer özellikler; yangın kapılarında mekân kayran beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı faziletli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının mevki alması da zorunu kılınmıştır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli radde ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi ateşe dayanıklıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat adetsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında bel kemiği olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz elleme ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor Yangın çıkış kapısı istanbul ile belirlenir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapkaloriın bakımını evlendirmek muhtevain profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama etmek veya amatörce gitmek ağır özlara sefer harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın koca birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapısının henüz şiddetli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Report this wiki page